Byen med skov, slot og sø 

Bliv Sponsor

 

Fredensborg fylder 300 år i år!

Det skal fejres – og du og din virksomhed kan være med til at gøre festen endnu bedre!

I anledning af 300-året afholder kulturforeningen Fredensborg Smukkest ikke bare en byfest, men en hel kultur- og festuge under navnet Uge3480 – Fredensborg Kulturuge (Uge3480 = uge 34, 8 dage, 0 regn!)

Uge3480 – Fredensborg Kulturuge afholdes i byen og sammen med byen – for alle byens borgere.

Det endelige program for Uge3480 ligger endnu ikke fast, men det begynder så småt at tage form.
Vi ved allerede nu, at vi lægger ude med et stort loppemarked søndag den 21. august efterfulgt af en lang række aktiviteter blandt byens aktive forretningsdrivende, og afsluttende med en weekend med fest og masser af underholdning både fredag, lørdag og søndag.

Fredensborg Kommune bakker op om Uge3480, og fest- og kulturugen bliver hovedaktiviteten i fejringen af jubilæet – men vi har også brug for dig og din virksomhed til at gøre Uge3480 uforglemmelig.

Som sponsor for Uge3480 bidrager du og din virksomhed til at sammensætte programmet i weekenden 26. og 27. august. Afhængig af omfanget af dit sponsorat, sørger Fredensborg Smukkest for at du og din virksomhed får optimal eksponering i Fredensborg bymidte, ligesom et tæt samarbejde med Lokalavisen UgeNyt sikrer, at din opbakning til Uge3480 bliver udbredt i hele byen.
Der ud over bliver din virksomhed eksponeret på Fredensborg Smukkest’ hjemmeside og SoMe-platforme.

Endvidere arbejder vi på at kunne opsætte bannere i og omkring bymidten*/**, hvor de største sponsorer kan blive eksponeret samt på at etablere et dedikeret sponsorområde, til sponsorernes egne medarbejdere og gæster*.

Sponsortyper:

Hovedsponsorat (10 x sort mærkat) Kr. 45.000,00

Som hovedsponsor er det dig, der sponsorerer hovednavnet til lørdagens byfest.
Din virksomhed bliver eksponeret når hovednavnet er på scenen, og har du lyst, er det dig, der står for introduktionen. Din virksomhed eksponeres på sponsorvæg og bannere*/** i og omkring bymidten og du får 10 VIP-billetter til sponsorområdet*

Guldsponsorat (10 x guld mærkat) Kr. 35.000,00

Som guldsponsor bliver din virksomhed eksponeret på sponsorvæg og bannere*/** i og omkring bymidten og du får 10 VIP-billetter til sponsorområdet*

Sølvsponsorat (10 x sølv mærkat) Kr. 25.000,00

Som sølvsponsor bliver din virksomhed eksponeret på sponsorvæg og bannere*/** i og omkring bymidten og du får 5 VIP-billetter til sponsorområdet*

Bronzesponsorat (10 x bronze mærkat) Kr.  15.000,00

Som bronzesponsor bliver din virksomhed eksponeret på sponsorvæg i bymidten og du får 5 VIP-billetter til sponsorområdet*

Støttesponsorat (blå mærkat) Kr. 5.000,00

Sponsoratet, der henvender sig til mindre erhvervsdrivende, foreninger, privatpersoner m.fl.
Et støttesponsorat udløser et blåt støtte-mærkat pr. kr. 500,00 i støtte, der kan sættes på døren, bilruden, butiksvinduet m.v.

Har du særlige ønsker, så lad os tage en dialog om, hvordan vi kan sammensætte præcis det sponsorat, der passer dig og din virksomhed bedst!

Vi glæder os til at samarbejde med dig og din virksomhed om at festligholde vores dejlige bys 300-års jubilæum – og glæder os over, at det igen kan lade sig gøre, efter et par års fest-tørke!

Det med småt:

*: Med forbehold for, at Fredensborg Smukkest ikke får tilladelse og/eller det ikke er teknisk muligt.

**: Omkostninger til trykning af bannere er ikke inkluderet i sponsoratet

Alle priser er eksklusiv 25% moms