Byen med skov, slot og sø 

Bliv Sponsor

 

Fredensborgs Kulturuge har brug for dig!

For lige netop du og din virksomhed kan gøre festen endnu bedre!

Af den største kærlighed til Fredensborg og borgerne heri, afholder Fredensborg Smukkest ikke bare en byfest, men en hel kultur- og festuge under navnet Uge3480 – Fredensborg Kulturuge (Uge3480 = uge 34, 8 dage, 0 regn!)

Uge3480 – Fredensborg Kulturuge afholdes i byen, med byen og for byens borgere.

Det endelige program for Uge3480 ligger endnu ikke fast, men det begynder så småt at tage form.
Vi ved allerede nu, at vi lægger ud med et stort loppemarked om søndagen i uge 33 efterfulgt af en lang række aktiviteter blandt byens aktive forretningsdrivende, og afsluttende med en weekend med fest og masser af underholdning både fredag, lørdag og søndag i uge 34.

Fredensborg Kommune bakker op om Uge3480, og fest- og kulturugen bliver hovedaktiviteten i fejringen af Fredensborg – så vi har brug for dig og din virksomhed til at gøre Uge3480 uforglemmelig.

Som sponsor for Uge3480 bidrager du og din virksomhed til at sammensætte programmet i hele ugen, med primær vægt på weekenden i uge 34. Afhængig af omfanget af dit sponsorat, sørger Fredensborg Smukkest for at du og din virksomhed får optimal eksponering i Fredensborg bymidte, ligesom et tæt samarbejde med Lokalavisen UgeNyt sikrer, at din opbakning til Uge3480 bliver udbredt i hele byen. Derud over bliver din virksomhed eksponeret på Fredensborg Smukkest’ hjemmeside og SoMe-platforme.

Endvidere arbejder vi på at kunne opsætte bannere i og omkring bymidten, hvor de største sponsorer vil blive eksponeret samt på et etableret dedikeret sponsorområde, til sponsorernes egne medarbejdere og gæster.

Sponsortyper:

Hovedsponsorat (10 x sort mærkat) Kr. 45.000,00

Som hovedsponsor er det dig, der sponsorerer hovednavnet til lørdagens byfest.
Din virksomhed bliver eksponeret når hovednavnet er på scenen, og har du lyst, er det dig, der står for introduktionen. Din virksomhed eksponeres på sponsorvæg og bannere i og omkring bymidten og du får 10 VIP-billetter til sponsorområdet (*&**)

Guldsponsorat (10 x guld mærkat) Kr. 35.000,00

Som guldsponsor bliver din virksomhed eksponeret på sponsorvæg og bannere i og omkring bymidten og du får 10 VIP-billetter til sponsorområdet (&**)

Sølvsponsorat (10 x sølv mærkat) Kr. 25.000,00

Som sølvsponsor bliver din virksomhed eksponeret på sponsorvæg og bannere i og omkring bymidten og du får 5 VIP-billetter til sponsorområdet *&**)

Bronzesponsorat (10 x bronze mærkat) Kr.  15.000,00

Som bronzesponsor bliver din virksomhed eksponeret på sponsorvæg i bymidten og du får 5 VIP-billetter til sponsorområdet (*)

Støttesponsorat (blå mærkat) Kr. 5.000,00

Sponsoratet, der henvender sig til mindre erhvervsdrivende, foreninger, privatpersoner m.fl.
Et støttesponsorat udløser et blåt støtte-mærkat pr. kr. 500,00 i støtte, der kan sættes på døren, bilruden, butiksvinduet m.v.

Har du særlige ønsker, så lad os tage en dialog om, hvordan vi kan sammensætte præcis det sponsorat, der passer dig og din virksomhed bedst!

Vi glæder os til at samarbejde med dig og din virksomhed om at festligholde vores dejlige bys årlige kulturuge – og glæde os over, at det kan lade sig gøre.

Det med småt:

*: Med forbehold for, at Fredensborg Smukkest ikke får tilladelse og/eller det ikke er teknisk muligt.

**: Omkostninger til trykning af bannere er ikke inkluderet i sponsoratet

Alle priser er eksklusiv 25% moms