Mød din lokalradio ...

20aug11:0014:0011:00 - 14:00 Mød din lokalradio ...Kig ind til studieværterne, når Radio Humleborg sender 'semi-live' fra deres mobile studie i Folketeket

Detaljer

Flere af lokalradioens værter vil være til stede og producerer nogle indslag der bringes under dagens begivenheder i gågaden. Så kan man lytte med på sin radio derhjemme, i bilen eller online for at følge åbningsdagen af kulturugen.
De første indslag bringes fra kl. 12.00 og der produceres løbende indslag.

Radio Humleborg startede i 1988 som en lokalradio i Fredensborg-Humlebæk kommune og sender stadig lokalradio med dækning af Fredensborg kommune. Radioen har gennem sit virke været med til at præge det lokale miljø.
Frivillige og ulønnede medarbejdere har gennem årene skabt en god lokalradio, som via lokale sponsorer bringer lokalt stof direkte ind i borgernes stuer.

Radio Humleborg er i dag mere end en lokalradio. I slutningen af 90´erne lancerede vi en nyhedsportal på nettet og i dag er der også streaming af radioen online.
Radio Humleborg sender en bred vifte af musikudsendelser og programmer med lokalt nyhedsstof. Vi samarbejder med en række foreninger og organisationer i kommunen og bringer reportager fra et væld af arrangementer og begivenheder, som f.eks. Uge 3480
Radio Humleborg kan lyttes på FM 104,3 MHz, på DAB+ i Nordsjælland fra Nivå og på nettet via hjemmesiden eller en radio-app på mobilen.
Kig forbi vores ”mobil-studie” og hils på.

Mere

Tid

(Søndag) 11:00 - 14:00

Lokation

Folketeket - tidl. KIWI-butik

Tilmelding

Ikke nødvendigt

Pris

Gratis

Indsend Kommentar